Uzin Utz AG

Heeft u een vraag?

Wij helpen u graag!

[UZIN Belgium (Dutch)] Flyout

Raadplegen

UZIN Klantenservice

Technische vragen

Email versturen

Digitale hulp

Digitale hulp

Download onze app

Heeft u een vraag?

Wij helpen u graag!

[UZIN Belgium (Dutch)] Flyout

Raadplegen

UZIN Klantenservice

Technische vragen

Email versturen

Digitale hulp

Digitale hulp

Download onze app

Kantoor & administratie

Bij de bouw en renovatie van kantoren spelen arbeidsomstandigheden, emissie en de kwaliteit van het binnenklimaat een belangrijke rol. Met de producten van UZIN heeft u altijd een tijdbesparende en milieuvriendelijke oplossing voor het plaatsen van alle soorten vloerbedekking.

Eenvoud en prestige in nieuw hoofdkantoor Theo Boons

Met het nieuwe hoofdkantoor in Arendonk beschikt Theo Boons – installateur van verwarming, sanitair en energiesystemen– eindelijk over een visitekaartje dat zijn expertise perfect illustreert. Niet alleen is er nu voldoende plaats om oplossingen te demonstreren, het gebouw is ook een toonbeeld van het vakmanschap van de HVACspecialist. Het geheel is eenvoudig, maar wel sierlijk en elegant. Voor de vloerwerken werd beroep gedaan op onze klant Geerts Interieur uit Mol.

Splinternieuw kantoor voor fabrikant Sylphar

Als een fabrikant van medische en cosmetische producten beslist om haar kantoren in Sint-Martens-Latem te renoveren staan de mensen van STNV Floor BVBA uit Aalst klaar om de uitdaging aan te gaan. Het resultaat is een perfect geplaatste vloer waar nog jaren genot aan kan beleefd worden.

UZIN als perfecte basis in IVC's flooring development center

Wie onlangs nog op de E17 ter hoogte van Waregem heeft gereden zal het gerenoveerde piramide gebouw wellicht zijn opgevallen. Belgische vinylvloerenproducent IVC Group heeft namelijk zijn nieuwe Flooring Development Centre ondergebracht in het bekende complex. Sinds februari 2019 hebben de commerciële afdeling en de designafdeling van IVC er hun intrek genomen.

Sigan & 'The story of luxury'

Van 23 t.e.m. 27 april vond op de hoofdzetel van BMW Belux in Bornem het exclusieve “BMW. THE STORY OF LUXURY.” event plaats waarbij de Belgische BMW-concessiehouders de mogelijkheid kregen hun klanten mee te nemen op een unieke ontdekkingsreis doorheen het universum van BMW. Fast Forward Events nam de organisatie op zich en ging zoals gewoonlijk net dat tikkeltje verder om er een evenement van te maken waar je kippenvel van krijgt. Van exclusieve catering tot een zinnenprikkelende show vol emotie en magie, alles was aanwezig, en daar hoort uiteraard ook een exclusief kader bij.

Gerechtgsebouw Hasselt

Voor het gerechtsgebouw in Hasselt werden talrijke UZIN producten gebruikt.

MG Tower Gent

Snel en efficiënt

HistoGenex Wilrijk

Vloeroplossing op maat voor nieuwe labo-omgeving

Select HR

Uitdagende renovatie voor nieuw kantoor

Brussels Expo

Duurzame designvloeren voor Brussels Expo

Helikopter loods te Zwitserland gerenoveerd met Uzin KR430

In het hart van Valais, op de luchthaven van Sion, bevindt zich een geavanceerd, professioneel bedrijf met een vloot moderne en efficiënte helikopters voor toeristische, sportieve, zakelijke en technische uitjes. In 2012 was hun loods toe aan een renovatie. Daarvoor deden ze beroep op Decorette Technical Solutions uit Mechelen.

Tevreden terugblik op architect@work Kortrijk

Op donderdag 9 en vrijdag 10 mei vond naar tweejaarlijkse traditie het succesvolle architect@work plaats in België. op de 100ste editie van dit meest gekend totaalevenement voor (interieur)architecten en voorschrijvers met focus op productinnovaties mocht Arturo zeker niet ontbreken. We stelden er onze gloednieuwe geluidreducerende PU-gietvloeren voor.

Uzin Utz AG

Belgium

Let op. Afhankelijk van het land dat u kies zult u herleid worden naar de thuispagina van de dochteronderneming. U vindt de verantwoordelijke contactpersoon op de pagina.