Kantoor & administratie

Bij de bouw en renovatie van kantoren spelen arbeidsomstandigheden, emissie en de kwaliteit van het binnenklimaat een belangrijke rol. Met de producten van UZIN heeft u altijd een tijdbesparende en milieuvriendelijke oplossing voor het plaatsen van alle soorten vloerbedekking.

Brussels Expo

Duurzame designvloeren voor Brussels Expo

Eenvoud en prestige in nieuw hoofdkantoor Theo Boons

Met het nieuwe hoofdkantoor in Arendonk beschikt Theo Boons – installateur van verwarming, sanitair en energiesystemen– eindelijk over een visitekaartje dat zijn expertise perfect illustreert. Niet alleen is er nu voldoende plaats om oplossingen te demonstreren, het gebouw is ook een toonbeeld van het vakmanschap van de HVACspecialist. Het geheel is eenvoudig, maar wel sierlijk en elegant. Voor de vloerwerken werd beroep gedaan op onze klant Geerts Interieur uit Mol.

Gerechtgsebouw Hasselt

Voor het gerechtsgebouw in Hasselt werden talrijke UZIN producten gebruikt.

Helikopter loods te Zwitserland gerenoveerd met Uzin KR430

In het hart van Valais, op de luchthaven van Sion, bevindt zich een geavanceerd, professioneel bedrijf met een vloot moderne en efficiënte helikopters voor toeristische, sportieve, zakelijke en technische uitjes. In 2012 was hun loods toe aan een renovatie. Daarvoor deden ze beroep op Decorette Technical Solutions uit Mechelen.

HistoGenex Wilrijk

Vloeroplossing op maat voor nieuwe labo-omgeving

MG Tower Gent

Snel en efficiënt

Nieuw magazijn voor Slosse Vloerbekleding BVBA uit Torhout

Dit jaar introduceerden we de industriële egalisatiesystemen van UZIN. Deze systemen zorgen voor een duurzame en slijtvaste vloerafwerking in industriële en commerciële omgevingen. Toen Slosse Vloerbekleding BVBA uit Torhout de mogelijkheden overwoog om hun eigen magazijn op te frissen werd er gekozen om een van de industriële egalisatiesystemen toe te passen.
 

Nieuwe parketvloer in werkplaats van ArcelorMittal met UZIN

In het Luxemburgse Dommeldange werd de parketvloer in de werkplaats van ArcelorMittal vervangen. Door ernstige waterschade was het kopshoutparket dringend aan vernieuwing toe en ging ArcelorMittal ten rade bij Parkett Theiss om de parketvloer onder handen te nemen met behulp van UZIN-producten.

Nieuwe stuurhut voor loodsboot Zeeaster met UZIN

Niet enkel grote projecten verdienen de aandacht, soms vormt een klein project zelfs een grotere uitdaging om een gepaste oplossing uit te dokteren. En hier kan zelfs van een mini project gesproken worden, de slechts acht vierkante meter vloer in de stuurhut van een Antwerpse loodsboot was aan vernieuwing toe!

Select HR

Uitdagende renovatie voor nieuw kantoor

Sigan & 'The story of luxury'

Van 23 t.e.m. 27 april vond op de hoofdzetel van BMW Belux in Bornem het exclusieve “BMW. THE STORY OF LUXURY.” event plaats waarbij de Belgische BMW-concessiehouders de mogelijkheid kregen hun klanten mee te nemen op een unieke ontdekkingsreis doorheen het universum van BMW. Fast Forward Events nam de organisatie op zich en ging zoals gewoonlijk net dat tikkeltje verder om er een evenement van te maken waar je kippenvel van krijgt. Van exclusieve catering tot een zinnenprikkelende show vol emotie en magie, alles was aanwezig, en daar hoort uiteraard ook een exclusief kader bij.

UZIN als perfecte basis in IVC's flooring development center

Wie onlangs nog op de E17 ter hoogte van Waregem heeft gereden zal het gerenoveerde piramide gebouw wellicht zijn opgevallen. Belgische vinylvloerenproducent IVC Group heeft namelijk zijn nieuwe Flooring Development Centre ondergebracht in het bekende complex. Sinds februari 2019 hebben de commerciële afdeling en de designafdeling van IVC er hun intrek genomen.

Systemen voor de voorbereiding van de ondergrond en het leggen van alle soorten vloeren

Machines en speciaal gereedschap voor de voorbereiding van de ondergrond en het leggen van alle soorten bedekking

Compleet assortiment voor de verwerking, renovatie en onderhoud van houten vloeren

Kunsthars- en cementgebonden vloersystemen met functionele en decoratieve afwerkingsmogelijkheden

Systemen en producten voor het verwerken van tegels en natuursteen

Hoogwaardige gereedschappen om te schilderen, te stucen en voor droogbouw