Horeca

Voor een horecagelegenheid is de sfeer en inrichting van de ruimte doorslaggevend voor de bezoeker. Voor de exploitant is het belangrijk dat de vloeren lang mooi blijven en dat ik geval van renovatie dit snel gebeurt zonder overlast van geur, stof of geluid. Met de producten van UZIN voldoet u altijd aan deze eisen.

AVC, Forbo & UZIN zorgen voor huiselijke sfeer in hotel Dennenhof

Wat begon als een café op de belangrijkste route vanuit Nederland naar Brussel en Parijs, werd al snel een populaire stopplaats en groeide steeds verder uit tot wat het nu is: een hotel met onder meer een restaurant, tachtig kamers en zes multifunctionele zalen. Een klassiek Van der Valk Hotel, maar helemaal up-to-date. Het hotel werd dan ook onlangs grondig gerenoveerd. Voor de vloerwerken werd Antwerpse Vloercentrale ingeschakeld.

Eigenzinnige, exclusieve vloeren voor Antwerps tophotel

Het Antwerpse hotel Radisson Blu Astrid, gelegen aan het Koningin Astridplein, onderging een grondige metamorfose. Het grootste deel van het beeldbepalende gebouw van de vermaarde architect Michael Graves werd volledig gerenoveerd op verzoek van de internationale groep Algonquin. De vloeren in de ovalen feestzaal en de ontbijtruimte zijn exclusieve ontwerpen van het Moduleo designteam in samenspraak met de Londense designer Alex Kravetz. De vloer werd geplaatst door Dija Vloer- en Wandbekleding in opdracht van Novo I.B. na technisch advies van Uzin Utz België.

Hotel Portinari Brugge

Duurzame designvloeren voor Brugs Hotel

Keizershof hotel Aalst

Keizershof hotel in Aalst in een nieuw jasje voor carnaval.

Ristorante La Strada

Vorig jaar kreeg het Italiaans restaurant La Strada uit Maasmechelen een volledige make-over. Het pand onderging een grondige renovatie. Deze make-over werd uitgevoerd door Mark Vangronsveld Interieurs. Ann deed het ontwerp van de inrichting en decoratie van A tot Z. Haar echtgenoot Mark voerde samen met zijn crew de werken met minstens even veel passie uit.

Würst Gent

Vloer als blikvanger in nieuwe gentse Würst van Jeroen Meus

Systemen voor de voorbereiding van de ondergrond en het leggen van alle soorten vloeren

Machines en speciaal gereedschap voor de voorbereiding van de ondergrond en het leggen van alle soorten bedekking

Compleet assortiment voor de verwerking, renovatie en onderhoud van houten vloeren

Kunsthars- en cementgebonden vloersystemen met functionele en decoratieve afwerkingsmogelijkheden

Systemen en producten voor het verwerken van tegels en natuursteen

Hoogwaardige gereedschappen om te schilderen, te stucen en voor droogbouw