Let op. Afhankelijk van het land dat u kies zult u herleid worden naar de thuispagina van de dochteronderneming. U vindt de verantwoordelijke contactpersoon op de pagina.

Uzin Utz AG

Heeft u een vraag?

Wij helpen u graag!

[UZIN Belgium (Dutch)] Flyout

Raadplegen

UZIN Klantenservice

Technische vragen

Email versturen

Digitale hulp

Digitale hulp

Download onze app

Heeft u een vraag?

Wij helpen u graag!

[UZIN Belgium (Dutch)] Flyout

Raadplegen

UZIN Klantenservice

Technische vragen

Email versturen

Digitale hulp

Digitale hulp

Download onze app

Ontwikkel je skills bij UUB!

Als totaalaanbieder van zekere oplossingen voor de installatie van elk type vloer, is Uzin Utz België uw unieke partner. De know-how van Uzin Utz België inzake voorbereiding van de ondergrond, verlijming, afwerking, onderhoud en renovatie van alle type vloeren is hoogstaand. Deze gaat van elastische vloeren en tapijt over parket tot keramische natuursteen vloeren en gietvloeren. Uzin Utz België heeft dan ook in de eerste plaats een vormende missie: we vinden het belangrijk om deze kennis te delen en onze klanten te trainen in het professionele gebruik van onze systemen en producten. Dat kan sinds kort in ons gloednieuw belevingscentrum waar we de demoruimte omtoverden tot de Uzin Utz Base.

Opleidingen

Ingeslepen vloerverwarming en vloerverwarmingssystemen met lage inbouwhoogte

17/11/2021

In deze opleiding leert u alles over hoe er kan worden verdergewerkt op ingeslepen vloerverwarmingssystemen. Een aantal dunne vloerverwarmingssystemen met geringe opbouwhoogte en de producten die nodig zijn voor de ondergrondvoorbereiding bij soepele vloerbedekkingen en parketvloeren worden toegelicht. Aan de start van de opleiding voorzien we een lekkere lunch. Na de lunch gaan we over naar een stukje theorie om die daarna toe te passen in de praktijk. De middag wordt afgesloten met een verfrissend drankje en een certificaat dat u de training volledig heeft afgerond. 

Wat zeker aan bod komt

  • ingeslepen vloerverwarming
  • dunne vloerverwarmingssystemen in opbouw
  • ondergrondvoorbereiding
  • UZIN vloeichapes

Na deze opleiding kan u voortaan probleemloos verderwerken op vloerverwarming!
Wij kijken er alvast naar uit u te mogen ontvangen! 

Verloop van de opleiding

De opleidingen bij Uzin Utz België gaan van start met een aantrekkelijke lunch (foodtruck of buffet). Daarna volgt een onderdeel theorie om die daarna toe te passen in de praktijk. Zorg dus voor aangepaste kledij. Het einde van de opleiding wordt steeds voorzien rond 16 uur samen met een verfrissend drankje. Indien u graag enkele thema‘s aan bod had zien komen die momenteel niet opgenomen worden in het overzicht kan u dat meegeven tijdens uw inschrijving, dan houden we daar zo veel mogelijk rekening mee. 

Kostprijs van de deelname

Een opleiding volgen bij Uzin Utz België kost 50 euro per persoon (tenzij anders aangegeven). Daarvoor krijgt u een lunch, de opleiding, een drankje op het einde van de opleiding, een T-shirt, een goodiebag en een waardebon van 50 euro (per persoon) die u kan besteden bij een volgende bestelling bij Uzin Utz België. Deze waardebon is twee maanden geldig. Daarbovenop kan u een vergoeding aanvragen bij Constructiv.

Constructiv

Uzin Utz België wordt erkend als opleidingscentrum door Constructiv.

Constructiv is een dienstverlenende organisatie van en voor de bouwsector. Als fonds voor bestaanszekerheid, opgericht door de sociale partners van het Bouwbedrijf, ijveren ze ervoor dat talent zijn weg vindt naar de sector en er zich een hele loopbaan lang in kan ontplooien

Professionele plaatsingsbedrijven actief binnen soepele vloeren en parket maar ook binnen keramische en natuurstenen vloeren en gietvloeren kunnen bij Constructiv een tussenkomst in de salariskosten aanvragen voor hun arbeiders die een opleiding volgen. Arbeiders dienen lid te zijn van paritair comité 124 (Bouw).

Aanvragen tot terugbetaling moeten door het plaatsingsbedrijf op voorhand worden ingediend bij Constructiv in hun buurt.

Schrijf je in!

[UZIN Belgium (Dutch)] Inschrijvingsformulier opleidingen

Overige opleidingen

Ontdek de rest van ons opleidingsaanbod. 

Voor een compleet overzicht van al onze opleidingen, klik hier.