Let op. Afhankelijk van het land dat u kies zult u herleid worden naar de thuispagina van de dochteronderneming. U vindt de verantwoordelijke contactpersoon op de pagina.

Uzin Utz AG

Heeft u een vraag?

Wij helpen u graag!

[UZIN Belgium (Dutch)] Flyout

Raadplegen

UZIN Klantenservice

Technische vragen

Email versturen

Digitale hulp

Digitale hulp

Download onze app

Heeft u een vraag?

Wij helpen u graag!

[UZIN Belgium (Dutch)] Flyout

Raadplegen

UZIN Klantenservice

Technische vragen

Email versturen

Digitale hulp

Digitale hulp

Download onze app

Health & Care

Vooral in drukbezochte ziekenhuizen en zorginstellingen is snelle renovatie zonder overlast van geluid, stof of geur gewenst. Hier biedt het UZIN de ideale oplossing met de systemen van switchTec® (voor droge verlijming van PVC-, CV-, rubber- of tapijt).

Nieuwe vleugel voor WZC Betlehem in Herent

Renovatie woonzorgsite in Herent.

Met vakkundig advies naar een feilloos eindresultaat

Een kantoorgebouw renoveren met verschillende soorten ondergronden: het is altijd een leuke uitdaging. Toen Luc Verreyt van Jennen Schilderwerken contact opnam met Tom Bogaerts, technisch-commercieel adviseur Antwerpen, Limburg en Vlaams-Brabant, was hij dan ook één al oor. In het brede UZIN-productgamma is er voor elke situatie een gepaste oplossing.

V&S bouwt mee aan het ziekenhuis van de toekomst

Aan de kop van park Spoor Noord in Antwerpen, tussen het Kempisch Dok en de Noorderlaan, staat een nieuw ziekenhuis in de steigers. Het ZNA Cadix belooft een architecturale parel te worden die innovatie en duurzaamheid centraal zet. V&S uit Kampenhout bracht er 10.000 m2 polycarbonaat wandplaten aan, met behulp van UZIN-producten.

Snel, sneller, snelst: Uzin NC 172 BiTurbo in WZC Akapella

Ook in de bouwwereld geldt het beroemde cliché “Time is Money” meer dan ooit. Zeker als we met een project in de zorgsector zitten, waar kamers op een zo kort mogelijke tijd gerenoveerd moeten worden, is dit helemaal van toepassing. Tel daar de verplaatsingen van en naar de werf met het fileleed van vandaag de dag ook nog eens bij en een van de belangrijkste redenen van het bestaan van onze snelle systemen is gekend. Ook ASLV uit As deed recent beroep op een dergelijk snel systeem om enkele kamers in het woonzorgcentrum Akapella te renoveren.

WZC Sint-Vincentius Ekeren

Technies advies op maat voor kwalitatief resultaat

WZC Compostela

Nieuwe vloerbekleding zorgt voor meer daglicht en ruimtebeleving