Health & Care

Vooral in drukbezochte ziekenhuizen en zorginstellingen is snelle renovatie zonder overlast van geluid, stof of geur gewenst. Hier biedt het UZIN de ideale oplossing met de systemen van switchTec® (voor droge verlijming van PVC-, CV-, rubber- of tapijt).

Historisch gebouw in Torhout krijgt nieuwe bestemming

Een herberg renoveren die dateert van eind achttiende eeuw, kom je niet elke week tegen en brengt specifieke uitdagingen met zich mee. Toen besloten werd dat De Peerdenposterij in Torhout een nieuwe invulling kreeg werd de firma Slosse Vloerbekleding BVBA uit Torhout gecontacteerd voor de renovatie van de vloer.

MEGA ZIEKENHUIS PROJECT MET UZIN

Op de site van Viviers in Charleroi, aan de oostpoort van de stad, verrijst een gloednieuwe zorgcampus. Het Grand Hôpitalde Charleroi (GHdC), ontworpen door VK Architects & Engineers en Reservoir A, zal het resultaat zijn van een fusie en wordt één van de grootste ziekenhuizen van ons land met ongeveer 900 bedden. Door steeds nauwere budgetten en de evolutie van de geneeskunde besloot GHdC tot een radicale reorganisatie van de ziekenhuiswerking over te gaan. Het resultaat: een ultramodern ziekenhuis waar het menselijke aspect en het comfort van de patiënten centraal staan.

Met vakkundig advies naar een feilloos eindresultaat

Een kantoorgebouw renoveren met verschillende soorten ondergronden: het is altijd een leuke uitdaging. Toen Luc Verreyt van Jennen Schilderwerken contact opnam met Tom Bogaerts, technisch-commercieel adviseur Antwerpen, Limburg en Vlaams-Brabant, was hij dan ook één al oor. In het brede UZIN-productgamma is er voor elke situatie een gepaste oplossing.

Nieuwe vleugel voor WZC Betlehem in Herent

Renovatie woonzorgsite in Herent.

Snel, sneller, snelst: Uzin NC 172 BiTurbo in WZC Akapella

Ook in de bouwwereld geldt het beroemde cliché “Time is Money” meer dan ooit. Zeker als we met een project in de zorgsector zitten, waar kamers op een zo kort mogelijke tijd gerenoveerd moeten worden, is dit helemaal van toepassing. Tel daar de verplaatsingen van en naar de werf met het fileleed van vandaag de dag ook nog eens bij en een van de belangrijkste redenen van het bestaan van onze snelle systemen is gekend. Ook ASLV uit As deed recent beroep op een dergelijk snel systeem om enkele kamers in het woonzorgcentrum Akapella te renoveren.

V&S bouwt mee aan het ziekenhuis van de toekomst

Aan de kop van park Spoor Noord in Antwerpen, tussen het Kempisch Dok en de Noorderlaan, staat een nieuw ziekenhuis in de steigers. Het ZNA Cadix belooft een architecturale parel te worden die innovatie en duurzaamheid centraal zet. V&S uit Kampenhout bracht er 10.000 m2 polycarbonaat wandplaten aan, met behulp van UZIN-producten.

WZC Compostela

Nieuwe vloerbekleding zorgt voor meer daglicht en ruimtebeleving

WZC Sint-Vincentius Ekeren

Technies advies op maat voor kwalitatief resultaat

ZORGELOOS WONEN IN RESIDENTIE MAYFLOWER MET FLOORFIXX OPTIMUM

The Loop staat gekend voor zijn grote kantoren, winkels en evenementenruimtes maar daarnaast is er ook plaats voor groen, recreatie en wonen. In een van deze groene residentiële wijken vind je Mayflower terug, een plek waar je kan verblijven met tal van hoteldiensten. De voormalige serviceresidentie in Sint-Denijs-Westrem werd getransformeerd tot een wooncomplex voor een mix van generaties. Om het comfort van alle bewoners te garanderen ging FDK bv aan de slag om 750 m² van de bestaande ondergrond in de gangen te renoveren met Floorfixx optimum.

Systemen voor de voorbereiding van de ondergrond en het leggen van alle soorten vloeren

Machines en speciaal gereedschap voor de voorbereiding van de ondergrond en het leggen van alle soorten bedekking

Compleet assortiment voor de verwerking, renovatie en onderhoud van houten vloeren

Kunsthars- en cementgebonden vloersystemen met functionele en decoratieve afwerkingsmogelijkheden

Systemen en producten voor het verwerken van tegels en natuursteen

Hoogwaardige gereedschappen om te schilderen, te stucen en voor droogbouw