UZIN BIEDT MEER

Uzin heeft meer te bieden dan u denkt. Bij UZIN bieden we een uitgebreide toegevoegde waarde bij het plaatsten van uw soepele vloeren en parket. Ons assortisement is het meest gevarieerde op de markt. Met onze vijf zustermerken (Pallmann, codex, Arturo, Wolff en Pajarito) beschikken wij over producten en expertise voor het plaatsen van elk type vloer. Onze research- en developmentteams observeren voortdurend de markttrends, de nieuwste grondstoffen en de beste plaatsingstechnieken om nieuwe producten en diensten voor u te ontwikkelen. Onze medewerkers vormen de kern van ons bedrijf en staat tot uw beschikking met ondersteuning op de werf, productkennis en een grote passie voor vloeren.

Waarom UZIN?

Meer producten 

UZIN biedt het meest uitgebreide assortiment op de markt en heeft altijd de juiste oplossing voor u. Naast een groot assortiment dekvloeren, primers en egalisatiemiddelen hebben wij altijd het beste product voor u, van traditionele kleefstoffen tot droge kleefstoffen. Ons lijmassortiment biedt meer dan alleen maar multifunctionele one-size-fits-all lijmen. Onze kracht ligt in de specifieke lijmen voor specifieke vloerbedekkingen. UZIN KE 66 is bijvoorbeeld de marktleider die wereldwijd door vaklieden wordt gekozen voor de installatie van LVT. UZIN KE 60 is dé keuze voor de installatie van PVC-vrije LVT, terwijl UZIN KE 68 is ontworpen voor veeleisende gebieden. Wat u ook nodig heeft, met UZIN kunt u zeker zijn van een perfect resultaat.

Meer merken 

De UZIN UTZ Group bestaat uit zes merken die allemaal bijdragen tot de perfecte plaatsing van elk type vloer. Bij UZIN steunen we op de expertise van onze andere merken om oplossingen te bieden die verder gaan dan ons eigen productassortiment. Wij zijn uw one-stop leverancier voor alles wat u nodig heeft voor de plaatsing van vloeren, wij zijn UZIN. Wat onderscheidt ons van de concurrentie? Wij zijn niet beperkt tot één productengamma voor het plaatsen van vloeren. Of het nu gaat om machines en handgereedschap van Wolff of Pajarito, afwerkings- en onderhoudsproducten voor houten vloeren van Pallmann, gietvloeren van Arturo, tegel- en natuursteenopties van codex, of schoonmaakproducten, elk project kan met gemak worden uitgevoerd. Onze technisch-commercieel adviseurs van elk merk staan voor u klaar en brengen hun expertise in uw project. Wij zijn uw expert!

Meer innovaties 

Bij UZIN houden we de markt voortdurend in de gaten om snel in te spelen op opkomende trends. Onze afdelingen engineering, product management en research & development werken nauw samen om u innovatieve oplossingen te kunnen bieden. Onze productinnovaties zijn opgedeeld in twee gebieden: optimalisatie van bestaande producten en de ontwikkeling van nieuwe producten.

Meer innovaties 

UZIN U 5000

UZIN NC 182 NEU

Meer innovaties 

UZIN U 5000

UZIN NC 182 NEU

Meer service 

Door onze technische expertise en ondersteuning op de werf krijgt u steeds de beste service. Onze technisch-commercieel adviseurs komen ter plaatse op de werf en bieden u de beste oplossing voor uw project.

Meer teamwork

Bij UZIN leggen we de nadruk op teamwork, loyaliteit en passie voor vloeren. Met wereldwijd meer dan 180 adviseurs kunnen wij u steeds voorzien van expertise in het plaatsen van systemen en oplossingen voor uw project.


Meer innovatie

UZIN NC 182 NEU

KLIMASCHUZIN

Alles over milieubescherming bij UZIN!

UZIN U 5000

The world's first spray tackifier in the floor area!

To UZIN U 5000

UZIN NC 111 BiColor

Naar het product

Het juiste systeem voor elke situatie

Meer producten

UZIN biedt het meest uitgebreide assortiment op de markt en heeft altijd de juiste oplossing voor u. Naast een groot assortiment dekvloeren, primers en egalisatiemiddelen hebben wij altijd het beste product voor u, van traditionele kleefstoffen tot droge kleefstoffen. Ons lijmassortisement biedt meer dan alleen maar multifunctionele one-size-fits- all lijmen. Onze kracht ligt in de specifieke vloerbedekkingen. UZIN KE 66 is bijvoorbeeld de marktleider die wereldwijd door vaklieden wordt gekozen voor de installatie van LVT. UZIN KE 60 is dé keuze voor de installatie van PVC-vrije LVT, terwijl UZIN KE 68 is ontworpen voor veileisende gebieden. Wat u ook nodig heeft, met UZIN kunt u zeker zijn van een perfect resultaat. 

Naar het productoverzicht

 

Vooral in onze systemen zijn de producten uniek: de op maat gemaakte Renoplansystemen werken zij aan zij en laten geen enkele vraag onbeantwoord dankzij de duidelijke instructies. Uw werk wordt op deze manier zo gemakkelijk en veilig mogelijk. 

Renoplan-Systemen

Meer merken

De Uzin Utz Group bestaat uit 6 merken die allemaal bijdragen tot de perfecte plaatsing van elk type vloer. Bij UZIN steunen we op de expertise van onze andere merken om oplossingen te bieden die verder gaan dan ons eigen productassortisement. Wij zijn uw onestop leverancier voor alles wat u nodig heeft voor de plaatsing van de vloeren, wij zijn UZIN. Wat onderscheidt ons van de concurrentie? Wij zijn niet beperkt tot één productengamma voor het plaatsen van vloeren. Of het nu gaat om machines en handgereedschap van Wolff of Pajarito, afwerkings- en onderhoudsproducten voor houten vloeren van Pallmann, gietvloeren van Arturo, tegel- en natuursteenopties van codex of schoonmaakproducten, elk project kan met gemak worden uitgevoerd. Onze technisch-commercieel adviseurs van elk merk staan voor u klaar en brengen hun expertise in uw project. Wij zjin uw expert!

Wolff

Kwaliteitsgereedschap en -machines voor het verwijderen en installeren van vloeren en het voorbereiden van ondergronden.

Wolff

 

PALLMANN

Kwalitatief hoogwaardige afwerkings- en onderhoudsproducten voor houten vloeren.
 

Pallmann

Arturo

Kunstharsvloeren met passie voor design voor industriële, commerciële en residentiële ruimtes.

Arturo

codex

Exclusieve plaatsingssystemen voor de professionele tegelzetter.

codex

Pajarito

Kwaliteitsgereedschap voor professionals in de vloerenindustrie.

Pajarito

Meer Service

Door onze technische expertise en ondersteuning op de werf krijgt u steeds de beste service. Onze technisch-commercieel adviseurs komen ter plaatse op de werf en bieden u de beste oplossing voor uw project.


Meer teamwork

Bij UZIN leggen we de nadruk op teamwork, loyaliteit en passie voor vloeren. Met wereldwijd meer dan 180 adviseurs kunnen wij u steeds voorzien van expertise in het plaatsen van systemen en oplossingen voor uw project.

Systemen voor de voorbereiding van de ondergrond en het leggen van alle soorten vloeren

Machines en speciaal gereedschap voor de voorbereiding van de ondergrond en het leggen van alle soorten bedekking

Compleet assortiment voor de verwerking, renovatie en onderhoud van houten vloeren

Kunsthars- en cementgebonden vloersystemen met functionele en decoratieve afwerkingsmogelijkheden

Systemen en producten voor het verwerken van tegels en natuursteen

Hoogwaardige gereedschappen om te schilderen, te stucen en voor droogbouw