Openbare gebouwen

De vloeren van openbare gebouwen worden voortdurend blootgesteld aan grote hoeveelheden bezoekers, dus een solide ondergrond is een voorwaarde. UZIN biedt snelle, betrouwbare en duurzame systemen die aan alle eisen voldoen en die specifieke problemen oplossen.  

Concertzaal De Kern in Wilrijk

Het ene project is het andere niet. Afhankelijk van onder meer ruimtelijke en plaatselijke omstandigheden maar vooral van de verwachtingen en eisen van de opdrachtgever, kunnen twee schijnbaar dezelfde projecten een totaal andere uitdaging betekenen. Dat was alvast het geval met de renovatie van het Wilrijks cultuurcentrum ‘De Kern’, waar onder meer de nagelnieuwe parketvloer niet alleen aan strakke esthetische voorschriften diende te beantwoorden maar ook geschikt moest zijn voor zeer zware belasting. Een uitdaging voor de parketteur waarop Uzin Utz België met de olie-lak combinatie van Pallmann het antwoord gaf.

Gerechtgsebouw Hasselt

Voor het gerechtsgebouw in Hasselt werden talrijke UZIN producten gebruikt.

Havenhuis Antwerpen

Bij het project Havenhuis in Antwerpen werd in verschillende ruimten gekozen voor eiken mozaïek in engelsvorm die geplaatst werd met UZIN MK 85 Turbo.

Koningin Elisabethzaal Antwerpen

Dit najaar opende de totaal vernieuwde Antwerpse Elisabethzaal de deuren. De concertzaal kan zich dankzij een speciale golvende houten wandbekleding op vlak van akoestiek met de allerbeste concertlocaties ter wereld meten. Op de vloer en het podium treffen we 2800 m² massief eiken parket, een partnerproject van Rudy De Keyser Wood Industry en Uzin Utz België.

MAS Antwerpen

Het Museum Aan de Stroom in hartje Antwerpen is voor velen een architecturaal hoogstandje. Het is in geen tijd een voorbeeld geworden van de hedendaagse architectuur, maar het biedt ook onderdak aan een schitterende kunstcollectie. Dat daarvoor het interieur aan belangrijke eisen moest voldoen is dan ook niet verwonderlijk. Er werd dan ook voor de kwalitatieve producten van PALLMANN en UZIN gekozen.

UZIN in duurzame hoofdbibliotheek van Rijkevorsel

Duurzame bibliotheek in Rijkevorsel met UZIN-producten.

UZIN OP HET WITTE DOEK IN EUROSCOOP GENK

Gelegen vlakbij het centrum van Genk op de C-Mine site, verwelkomt de Euroscoop Genk bioscoop u 365 dagen per jaar om uw emoties intens te beleven! Om de gezelligheid van de cinema al van bij de eerste stap te ervaren, besliste Euroscoop Genk om de 500 m2 vloer in de inkomhal en snoepwinkel te renoveren. Hiervoor deden ze beroep op Woutim NV, al jaren een grote UZIN-fan.

Systemen voor de voorbereiding van de ondergrond en het leggen van alle soorten vloeren

Machines en speciaal gereedschap voor de voorbereiding van de ondergrond en het leggen van alle soorten bedekking

Compleet assortiment voor de verwerking, renovatie en onderhoud van houten vloeren

Kunsthars- en cementgebonden vloersystemen met functionele en decoratieve afwerkingsmogelijkheden

Systemen en producten voor het verwerken van tegels en natuursteen

Hoogwaardige gereedschappen om te schilderen, te stucen en voor droogbouw