Let op. Afhankelijk van het land dat u kies zult u herleid worden naar de thuispagina van de dochteronderneming. U vindt de verantwoordelijke contactpersoon op de pagina.

Uzin Utz AG

Heeft u een vraag?

Wij helpen u graag!

[UZIN Belgium (Dutch)] Flyout

Raadplegen

UZIN Klantenservice

Technische vragen

Email versturen

Digitale hulp

Digitale hulp

Download onze app

Heeft u een vraag?

Wij helpen u graag!

[UZIN Belgium (Dutch)] Flyout

Raadplegen

UZIN Klantenservice

Technische vragen

Email versturen

Digitale hulp

Digitale hulp

Download onze app

Openbare gebouwen

De vloeren van openbare gebouwen worden voortdurend blootgesteld aan grote hoeveelheden bezoekers, dus een solide ondergrond is een voorwaarde. UZIN biedt snelle, betrouwbare en duurzame systemen die aan alle eisen voldoen en die specifieke problemen oplossen.  

Gerechtgsebouw Hasselt

Voor het gerechtsgebouw in Hasselt werden talrijke UZIN producten gebruikt.

Havenhuis Antwerpen

Bij het project Havenhuis in Antwerpen werd in verschillende ruimten gekozen voor eiken mozaïek in engelsvorm die geplaatst werd met UZIN MK 85 Turbo.

UZIN in duurzame hoofdbibliotheek van Rijkevorsel

Duurzame bibliotheek in Rijkevorsel met UZIN-producten.

MAS Antwerpen

Het Museum Aan de Stroom in hartje Antwerpen is voor velen een architecturaal hoogstandje. Het is in geen tijd een voorbeeld geworden van de hedendaagse architectuur, maar het biedt ook onderdak aan een schitterende kunstcollectie. Dat daarvoor het interieur aan belangrijke eisen moest voldoen is dan ook niet verwonderlijk. Er werd dan ook voor de kwalitatieve producten van PALLMANN en UZIN gekozen.

Koningin Elisabethzaal Antwerpen

Dit najaar opende de totaal vernieuwde Antwerpse Elisabethzaal de deuren. De concertzaal kan zich dankzij een speciale golvende houten wandbekleding op vlak van akoestiek met de allerbeste concertlocaties ter wereld meten. Op de vloer en het podium treffen we 2800 m² massief eiken parket, een partnerproject van Rudy De Keyser Wood Industry en Uzin Utz België.

Concertzaal De Kern in Wilrijk

Het ene project is het andere niet. Afhankelijk van onder meer ruimtelijke en plaatselijke omstandigheden maar vooral van de verwachtingen en eisen van de opdrachtgever, kunnen twee schijnbaar dezelfde projecten een totaal andere uitdaging betekenen. Dat was alvast het geval met de renovatie van het Wilrijks cultuurcentrum ‘De Kern’, waar onder meer de nagelnieuwe parketvloer niet alleen aan strakke esthetische voorschriften diende te beantwoorden maar ook geschikt moest zijn voor zeer zware belasting. Een uitdaging voor de parketteur waarop Uzin Utz België met de olie-lak combinatie van Pallmann het antwoord gaf.