Onderwijsinstellingen

Alle onderwijsinstellingen bieden hun bezoekers veel ruimte en de vloeren moeten bestand zijn tegen intensief gebruik. Of het nu gaat om een kinderdagverblijf, een school of een universiteit. UZIN biedt oplossingen voor nieuwbouw en renovatie die aan alle eisen voor emissie en een gezond binnenklimaat voldoen.

CAMPUS OPERA IN HARTJE ANTWERPEN

In de vorige editie van ons Floor ever Magazine, maakte u kennis met het project Campus Opera, een gloednieuwe campus van KU Leuven in het hartje van Antwerpen, waarbij het vroegere Provinciaal Veiligheidsinstituut omgevormd werd tot een spiksplinternieuw leercentrum. Naast de schitterende parket op het gelijkvloers, werden ook de verdiepingen door ProReno onder handen genomen. De firma uit Zwijndrecht specialiseert zich in schilder-en vloerwerken en beschikt over een uitgebreide, gevarieerde kennis in voorbereiding, plaatsing en herstelling van vloeren. De perfecte match voor dit uitdagende renovatieproject van 3.265 m2.

Floorfixx biedt soelaas voor slechte ondergrond in 'het anker'

Tussen de Koude Beek, het fort en een groot weiland ligt in het centrum van Borsbeek het Sint-Jozefinstituut. Een school met een historiek die teruggaat tot 1875 (!). Het is dan ook volkomen normaal dat er af en toe eens een renovatie aan de orde is en dit keer was het bijgebouw ‘het Anker’ aan de beurt. Decoratie & Service ging er, omwille van de zeer slechte ondergrond, aan de slag met het droge egalisatiesysteem, Floorfixx.

HELEMAAL KLAAR VOOR HET NIEUWE SCHOOLJAAR

Vorige zomer gingen de bouwwerken van start die gemeentelijke basisschool De Springplank in Asse moesten voorbereiden op de komst van heel wat nieuwe leerlingen. Zustervestiging De Schatkist sloot deze maand definitief haar deuren en verhuisde haar activiteiten naar de vernieuwde site. Net op tijd voor het nieuwe schooljaar.

School Braine L'Alleud

Vakmannen met een hart renoveren kosteloos klaslokalen

STUDENTENSTAD LEUVEN BOUWT OP UZIN

Urenlang wachten voor de inkomhal van een kotgebouw? In Leuven is het inmiddels een gekend stadsbeeld. De combinatie van weinig kamers en een grote instroom zorgt voor een grote rush op studentenkamers. Het project van SYUS Housing die recent 150 studio’s renoveerde, kwam dan ook als een godsgeschenk. SYUS Housing deed voor de vloeren in zijn studentenkoten beroep op G&D Solutions. In amper drie maanden tijd werd een sterk staaltje vakmanschap neergezet met een resultaat waar zowel G&D Solutions, SYUS Housing en natuurlijk de toekomstige studenten heel tevreden mogen over zijn.

UZIN draagt bij aan eerherstel van een stuk Kortrijkse geschiedenis

Sinds 1 september 2018 hebben de leerlingen van de eerste graad de nieuwe gebouwen van het historische gebouw Guldensporencollege (‘t Fort in de volksmond) in gebruik kunnen nemen. De renovatie van het gebouw uit 1841 nam maar liefst anderhalf jaar in beslag.

Systemen voor de voorbereiding van de ondergrond en het leggen van alle soorten vloeren

Machines en speciaal gereedschap voor de voorbereiding van de ondergrond en het leggen van alle soorten bedekking

Compleet assortiment voor de verwerking, renovatie en onderhoud van houten vloeren

Kunsthars- en cementgebonden vloersystemen met functionele en decoratieve afwerkingsmogelijkheden

Systemen en producten voor het verwerken van tegels en natuursteen

Hoogwaardige gereedschappen om te schilderen, te stucen en voor droogbouw