Sportfaciliteiten

In drukbezochte sportaccommodaties zijn contactgeluid en brandbeveiliging belangrijke thema’s. Daarnaast speelt ook de sterkte van de vloerbedekking en kwaliteit van de ondergrond een belangrijke rol. UZIN biedt duurzame en veilige systemen voor uw project.

FloorFixx biedt redding bij KVC Westerlo

“Elke dag wordt u als klant geconfronteerd met nieuwe uitdagingen. Elk project is anders en vraagt vakmanschap, ervaring en een oplossing op maat. Doe beroep op Uzin Utz België”. Het prijkt al sinds vele edities op de achterkant van ons magazine en dat het geen loze woorden zijn, bewijst ook de recent uitgevoerde renovatie in de kleedkamers van KVC Westerlo.

Hole in one met UZIN SC 995

In Profondeville, halverwege tussen Namen en Dinant, onthullen de uitzonderlijke achttien holes van de golfbaan van Rougemont ongeëvenaarde uitzichten over de Maasvallei. Met een parcours van 5620 meter en een clubhuis dat in een kasteel ondergebracht is, is dit golfterrein een must-do voor elke golfliefhebber. Het clubhuis werd recentelijk volledig gerestaureerd en onze klant Humblet Jean Louis SPRL werd gecontacteerd om de vloeren onder handen te nemen.

Systemen voor de voorbereiding van de ondergrond en het leggen van alle soorten vloeren

Machines en speciaal gereedschap voor de voorbereiding van de ondergrond en het leggen van alle soorten bedekking

Compleet assortiment voor de verwerking, renovatie en onderhoud van houten vloeren

Kunsthars- en cementgebonden vloersystemen met functionele en decoratieve afwerkingsmogelijkheden

Systemen en producten voor het verwerken van tegels en natuursteen

Hoogwaardige gereedschappen om te schilderen, te stucen en voor droogbouw