Heeft u een vraag?

Wij helpen u graag!

[UZIN Belgium (Dutch)] Flyout

Raadplegen

UZIN Klantenservice

Technische vragen

Email versturen

Digitale hulp

Digitale hulp

Download onze app

Heeft u een vraag?

Wij helpen u graag!

[UZIN Belgium (Dutch)] Flyout

Raadplegen

UZIN Klantenservice

Technische vragen

Email versturen

Digitale hulp

Digitale hulp

Download onze app

Residentiële gebouwen

In de woningbouw, vooral bij nieuwbouw, is er vaak sprake van tijdsdruk. In oude gebouwen daarentegen spelen contactgeluidsisolatie, gewichtsreductie en het opvangen van hoogte vaak een grote rol. UZIN biedt tijdbesparende systeemoplossingen die de beste ondersteuning bieden.

Luxevilla Knokke-Heist

In Knokke-Heist werd recent een authentieke -de woning dateert van begin jaren 50!- villa volledig ontmanteld voor een totaalrenovatie. De vraag van de bouwheer was om de authenticiteit van de woning te behouden, maar er een hedendaagse inrichting in toe te passen. Voor de parketvloer deed de interieurarchitect beroep op de firma Geerts Interieur uit Mol. Geerts Interieur heeft al meer dan 60 jaar ervaring in de vloerbekledingsbranche, en service en advies staan bij hen voorop. De ideale partner dus bij een dergelijk uitdagend project.

Landelijke nieuwbouwwoning

Op de Dag van de Afwerking eind november vorig jaar introduceerden we onze nieuwe Pallmann Color Collection. Deze collectie bestaat uit 32 trendy kleuren, passend bij iedere woonstijl. Door de onderverdeling in woonstijlen, wordt de keuze voor een kleur vereenvoudigd. Inmiddels werden reeds enkele projecten uitgevoerd, waaronder een landelijke nieuwbouwwoning die gedeeltelijk voorzien werd van een 3-laagse parketvloer, afgewerkt met de kleur Natural White uit de Country Collection.

Antwerps herenhuis

Antwerps herenhuis uit jaren '30 gerenoveerd met UZIN en Pallmann.

Uzin Utz AG

Belgium

Let op. Afhankelijk van het land dat u kies zult u herleid worden naar de thuispagina van de dochteronderneming. U vindt de verantwoordelijke contactpersoon op de pagina.