Residentiële gebouwen

In de woningbouw, vooral bij nieuwbouw, is er vaak sprake van tijdsdruk. In oude gebouwen daarentegen spelen contactgeluidsisolatie, gewichtsreductie en het opvangen van hoogte vaak een grote rol. UZIN biedt tijdbesparende systeemoplossingen die de beste ondersteuning bieden.

Antwerps herenhuis

Antwerps herenhuis uit jaren '30 gerenoveerd met UZIN en Pallmann.

GRONDIGE RENOVATIEWERKEN AAN VAKANTIEWONING IN KNOKKE

Wie deze zomer tijdloos wil genieten van zon, zee en Knokke-Heist moet in residentie PrimeRose zijn. Daar plaatste Vloerbekleding Slosse als deel van een
totaalrenovatie een nieuwe egalisatie op een vloerverwarmingssysteem in één van de appartementen van het 9-verdiepingen hoge gebouw.

Landelijke nieuwbouwwoning

Op de Dag van de Afwerking eind november vorig jaar introduceerden we onze nieuwe Pallmann Color Collection. Deze collectie bestaat uit 32 trendy kleuren, passend bij iedere woonstijl. Door de onderverdeling in woonstijlen, wordt de keuze voor een kleur vereenvoudigd. Inmiddels werden reeds enkele projecten uitgevoerd, waaronder een landelijke nieuwbouwwoning die gedeeltelijk voorzien werd van een 3-laagse parketvloer, afgewerkt met de kleur Natural White uit de Country Collection.

Luxevilla Knokke-Heist

In Knokke-Heist werd recent een authentieke -de woning dateert van begin jaren 50!- villa volledig ontmanteld voor een totaalrenovatie. De vraag van de bouwheer was om de authenticiteit van de woning te behouden, maar er een hedendaagse inrichting in toe te passen. Voor de parketvloer deed de interieurarchitect beroep op de firma Geerts Interieur uit Mol. Geerts Interieur heeft al meer dan 60 jaar ervaring in de vloerbekledingsbranche, en service en advies staan bij hen voorop. De ideale partner dus bij een dergelijk uitdagend project.

Nieuwe woning voor binnenvaartschip Ms Durabo

Dat onze UZIN-producten bij heel wat leuke, ongewone projecten gebruikt worden wisten we al. Het technisch advies van onze Technisch-Commercieel Adviseurs wordt ingewonnen bij projecten zoals ziekenhuizen, woonzorgcentra, kantoren, musea, concertzalen, winkels, garages en woningen maar de woning van een binnenvaartschip is toch uniek. Dimitri Peters van Antwerpse Vloercentrale uit Schoten ging met veel plezier aan de slag om dit project tot een goed einde te brengen.

SCHEUREN EN BARSTEN? HERSTELLEN MET UZIN!

Een goede voorbereiding van de ondergrond is cruciaal om de kwaliteit van de vloerafwerking te garanderen. Daarbij is onder andere het herstellen van (krimp)scheuren een sleutelcriterium. Giel BV uit Sint-Lenaarts, specialist in de plaatsing van cementdekvloeren, vloerisolatie en betonvloeren kiest steevast voor UZIN als de ondergrond moet gerepareerd worden. Zo creëert hij telkens een stevige basis voor de verdere opbouw met eender welke vloer.

Vloerverf als afwerking

Plaatsers zijn tegenwoordig steeds meer op zoek naar specifieke projecten en afwerkingen om zich te onderscheiden van de concurrentie. Serena Flooring uit Schoten werkte onlangs een vloer af met vloerverf van Caparol op een UZIN-egalisatie. Door de goede samenwerking tussen Uzin Utz België en Caparol kon dit project zonder zorgen worden uitgevoerd.

Systemen voor de voorbereiding van de ondergrond en het leggen van alle soorten vloeren

Machines en speciaal gereedschap voor de voorbereiding van de ondergrond en het leggen van alle soorten bedekking

Compleet assortiment voor de verwerking, renovatie en onderhoud van houten vloeren

Kunsthars- en cementgebonden vloersystemen met functionele en decoratieve afwerkingsmogelijkheden

Systemen en producten voor het verwerken van tegels en natuursteen

Hoogwaardige gereedschappen om te schilderen, te stucen en voor droogbouw