Uzin Utz AG

Heeft u een vraag?

Wij helpen u graag!

[UZIN Belgium (Dutch)] Flyout

Raadplegen

UZIN Klantenservice

Technische vragen

Email versturen

Digitale hulp

Digitale hulp

Download onze app

Heeft u een vraag?

Wij helpen u graag!

[UZIN Belgium (Dutch)] Flyout

Raadplegen

UZIN Klantenservice

Technische vragen

Email versturen

Digitale hulp

Digitale hulp

Download onze app

Op donderdag 9 en vrijdag 10 mei vond naar tweejaarlijkse traditie het succesvolle architect@work plaats in België. op de 100ste editie van dit meest gekend totaalevenement voor (interieur)architecten en voorschrijvers met focus op productinnovaties mocht Arturo zeker niet ontbreken. We stelden er onze gloednieuwe geluidreducerende PU-gietvloeren voor.

Data

Gebouwtype Kantoor en administratie
LandBelgië

Uniek concept

Typerend aan ARCHITECT@WORK is het uniforme standenconcept. Om een optimaal contact tussen exposanten en bezoekers te garanderen, worden bezoekers automatisch langs een route geleid die zich een weg baant door kleine, uniforme standunits. Er worden verschillende gangen gemaakt die opgesplitst worden in vierkanten. In elke hoek van een dergelijk vierkant krijgen de exposanten de plaats om hun innovatie voor te stellen. Centraal in het vierkant staat een multimediaconsole (voor PC/laptop).

Traditionele gangpaden worden op hun beurt omgetoverd tot lounge zones: plaatsen om te genieten van een drankje, te netwerken en om meer uitleg te geven over innovatieve producten, toepassingen of diensten.

Innovatie

Wat ARCHITECT@WORK nog typeert zijn de productinnovaties. Exposanten zijn verplicht deel te nemen met innovatieve producten of diensten die vooraf ter goedkeuring werden voorgelegd aan een jury van architecten en interieurontwerpers. De jury beoordeelt het innovatieve karakter van elk product en zo garandeert ARCHITECT@WORK aan haar doelgroep dat een bezoek interessant zal zijn.

Geluidreducerende PU-gietvloeren

Omdat akoestiek een erg hot topic is en we sinds de opstart van Arturo in belgië geregeld de vraag kregen naar een systeem dat geluidreducerend werkt, hebben we het Arturo PU2030 Acoustic systeem ontwikkeld. In ruimtes waar een minimaal geluidsniveau, verhoogd loopcomfort en decoratief design gevraagd is, is dit systeem de perfecte oplossing. Bovendien zorgt de Multimoll Softsonic voor extra scheuroverbrugging. Het systeem werd door een officiële instantie getest en voldoet aan de 16dB-norm volgens ISO 717-2. De vele enthousiaste reacties tijdens de beurs bevestigen dat dit een gat in de markt is.

Uzin Utz AG

Belgium

Let op. Afhankelijk van het land dat u kies zult u herleid worden naar de thuispagina van de dochteronderneming. U vindt de verantwoordelijke contactpersoon op de pagina.